Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Päivitä evästeasetukset Asianajotoimisto Alfa Oy etsii vahvistusta juristitiimiinsä | Asianajotoimisto Alfa Oy

Päivitettyä tietoa Alfasta ja oikeuselämästä.

Nuoli alas

Asianajotoimisto Alfa Oy etsii vahvistusta juristitiimiinsä

Etsimme Tampereelle kahta juristia vakituiseen työsuhteeseen

Asianajotoimisto Alfa Oy on tamperelainen yli 20 vuotta toiminut korkealuokkaisten asianajopalvelujen tarjoaja. Fokuksemme on siviilioikeudessa ja päämiestemme ongelmien ratkaisemisessa. Hallitsemme sekä sopimusjuridiikan että riidanratkaisun. Asiakkainamme on erikokoisia osakeyhtiöitä, julkisyhteisöjä sekä yksityishenkilöitä. Toimintakulttuurimme perustana ovat avoimuus, luottamus, laatu ja eettisyys. Meille on tärkeää, että tiimimme jäsenet voivat hyvin ja heillä on mahdollisuudet kasvaa sekä kehittyä.

Lisätietoja meistä löydät kotisivuiltamme www.alfalaw.com.

Hoidamme erilaisia liikejuridiikkaan, perintö- ja avioliitto-oikeuteen sekä asuntokauppaan ja kiinteistökauppaan liittyviä toimeksiantoja. Laadimme sopimuksia ja edustamme asiakkaitamme tuomioistuimissa ja eri viranomaisissa. Etsimme vahvistusta kaikille em. osaamisalueille.

Olemme kiinnostuneita sekä kokeneemmista että lakimiesuransa alkupuolella olevista hakijoista. Sinulla on oikeustieteellinen loppututkinto. Tehtävässä on hyötyä aiemmasta työkokemuksesta asianajoalalla tai muissa yksityissektorin lakimiestehtävissä.

Työnkuvasi painottuu osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Pääset mukaan laaja-alaisesti hoitamaan toimeksiantoja itsenäisesti taikka avustamaan niihin liittyvissä tehtävissä.

Olet tulevissa tehtävissäsi tärkeä pelaaja innostavassa ja lämminhenkisessä työyhteisössä, jossa tukenasi on laaja asiantuntijoiden verkosto. Juristitiimistämme löytyy monipuolisesti eri oikeudenalojen asiantuntemusta, mikä tukee omaa kehittymistäsi.

Ketä etsimme?

Liikejuridiikkaan keskittyneet juristimme vastaavat asiakkaidemme sopimus-, yhtiö-, työsuhde-, tietosuoja- ja IPR-asioista sekä yritysjärjestelyistä. Työtehtävät käsittävät sekä sopimusten laatimista että oikeudenkäyntiasioita. Tiimi hoitaa myös erilaisia hallintoasioita julkisen sektorin toimijoille.

Perintöoikeuteen liittyvät tehtävät pitävät sisällään perunkirjoituksia, avioehtosopimusten, testamenttien ym. laatimista sekä toimimista pesänselvittäjänä ja -jakajana riitaisissa osituksissa ja perinnönjaoissa.

Toimistossamme on huippuosaamista myös asunto- ja kiinteistökauppariidoissa. Löydät lisätietoja tästä praktiikastamme sivulta talojuristit.fi.

Olet oma-aloitteinen ja palveluhenkinen asiantuntija. Sinulla on hyvä draivi, vahvat yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Olet helposti lähestyttävä tiimipelaaja. Haluat edistää työyhteisösi hyvää toimintakulttuuria ja haluat ottaa vastuuta paitsi asiakkaiden toimeksiannoista myös työyhteisön kehittämisestä.

Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi meille viimeistään 3.2.2023 mennessä osoitteeseen rekrytointi@alfalaw.com. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Arvioimme kaikki tehtävään saapuvat hakemukset ja järjestämme haastattelut sopivimpien hakijoiden kanssa.
Lisätietoja tehtävästä p. 03 3142 9000 tai toimitusjohtaja Peter Rasmussen peter.rasmussen@alfalaw.com.
 

<< Palaa edelliselle sivulle