Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Päivitä evästeasetukset Asianajotoimisto Alfa Oy mukana johtajuusseminaarissa 24.1.2024 Tampere-talossa | Asianajotoimisto Alfa Oy

Päivitettyä tietoa Alfasta ja oikeuselämästä.

Nuoli alas

Asianajotoimisto Alfa Oy mukana johtajuusseminaarissa 24.1.2024 Tampere-talossa

Tulevaisuuden johtajuus: DEI ratkaisevana menestystekijänä

Tampere-talossa järjestetään johtajuusseminaari, jossa käsitellään tuoreesta näkökulmasta, miksi monimuotoisuus ja yhdenvertaisuus ovat liiketoiminnan keskiössä. Pirkanmaalaisten yritysten johtoryhmille suunnattu kutsuvierastilaisuus, joka tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden saada liiketoiminnan ja johtamisen näkökulmasta tuoretta tietoa ja parhaita käytäntöjä DEI-teemasta.

Kuulemme Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston Petra Saarenmaalta ajankohtaisia näkemyksiä yhdenvertaisuudesta, asianajotoimisto Alfa Oy:n Peter Rasmussen ja Otto Santala valaisevat, mitä organisaatioiden johtajien tulisi tietää DEI-teemoista lainsäädännön näkökulmasta. Työterveyslaitos Heltin työterveyspsykologi Samuli Sintami käsittelee työterveyden näkökulmaa, ja saat konkreettisia esimerkkejä työpaikkojen inklusiivisuudesta Goforen Anni Roinilalta, Courtyard by Marriott Tampere Cityn Ville Virkiltä sekä Tampere-talon toimitusjohtaja Paulina Ahokkaalta. Tilaisuuden juontaa toimitusjohtaja ja hallitusammattilainen Kati Sulin.

Tilaisuudessa avataan keskustelua tärkeistä aiheista liiketoiminnan ja työyhteisöjen kehittämisen näkökulmasta.

Seminaarin järjestävät Tampere-talo-konserni, Asianajotoimisto Alfa, Heltti Oy ja Courtyard by Marriott Tampere City. Yhteistyössä Tampereen kauppakamari ja Akun tehdas.

Tilaisuus on suunnattu erityisesti yritysjohtajille ja henkilöstöjohtajille, tarjoten ainutlaatuisen tilaisuuden oppia ja jakaa parhaita käytäntöjä näiden keskeisten teemojen integroimiseksi liiketoimintaan ja organisaatiokulttuuriin.

Ilmoittautuminen ja lisätietoa tästä

Kuva; Visit Tampere/Laura Vanzo

 

<< Palaa edelliselle sivulle