Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Päivitä evästeasetukset Asianajotoimisto Alfan yritysjuridiikan tiimi saa uuden vahvistuksen Heidi Hannulasta | Asianajotoimisto Alfa Oy

Päivitettyä tietoa Alfasta ja oikeuselämästä.

Nuoli alas

Asianajotoimisto Alfan yritysjuridiikan tiimi saa uuden vahvistuksen Heidi Hannulasta

Heidi Hannula on aloittanut syyskuussa juristiharjoittelijana Alfan yritysjuridiikkatiimissä. Heidin tehtäviin kuuluu yritysjuridiikan tiimin avustaminen erilaisissa yritystoimintaan liittyvissä toimeksiannoissa.

Heidi on loppusuoralla oleva oikeustieteen maisteriopiskelija Turun yliopistossa, minkä lisäksi hän on suorittanut oikeustieteen opintoja Maastrichtin yliopistossa Hollannissa ja kauppatieteiden opintoja Vaasan yliopistossa. Hän on ollut aktiivi opiskelijatoiminnassa ja osallistui 2022 osana Turun yliopiston oikeustieteellisen tiedekunnan joukkutta kansainväliseen kaupallista välimiesmenettelyä koskevaan oikeustapauskilpailuun, Willem C. Vis International Commercial Arbitration Moot. 

Heidi on työskennellyt aikaisemmin juristiharjoittelijana Avance Asianajotoimistossa, Neste Oyj:llä sekä Suomen Olympiakomitealla.

"Mukava aloittaa uudessa tiimissä ja päästä oppimaan uutta", sanoo Heidi Hannula. 

Tampereen oman kasvatin löytää työpäivän jälkeen todennäköisemmin kuntosalilta tai lenkkipolulta. 

Asianajotoimisto Alfa toivottaa Heidin lämpimästi tervetulleeksi tiimiimme! 

 

 

Kuvassa: Otto Santala, juristi, KTM, Peter Rasmussen, asianajaja ja toimistusjohtaja sekä Heidi Hannula, juristiharjoittelija.

<< Palaa edelliselle sivulle