Päivitettyä tietoa Alfasta ja oikeuselämästä.

Nuoli alas

Asianajotoimisto Alfassa avoinna lakimiehen paikkoja

Asianajotoimisto Alfa Oy on tamperelainen vuosituhannen vaihteessa perustettu asianajotoimisto. Fokuksemme on siviilioikeudessa ja päämiestemme ongelmien ratkaisemisessa. Hallitsemme sekä sopimusjuridiikan että riidanratkaisun. Päämiehinämme on erikokoisia osakeyhtiöitä pienistä aina pörssinoteerattuihin, julkisyhteisöjä sekä yksityishenkilöitä. Lisätietoja meistä löydät kotisivuiltamme www.alfalaw.com.

Tiimimme käsittää Tampereella kahdeksan asianajajaa/lakimiestä ja kaksi asianajosihteeriä. Olemme henkilöresursseiltamme yksi suuria toimijoita Pirkanmaan asianajokentässä.

Liputamme henkilövalintoja tehdessämme Alfassa erityisesti Osaamisen ja Asenteen puolesta. Joukostamme löytyy väitöskirjatason tieteellistä tutkimusta, parhailla arvosanoilla suoritettuja tutkintoja, monipuolista kielitaitoa sekä alalla pitkään toimineita konkareita. Työskentelemme oikeusongelmien parissa rakkaudesta lajiin. Metodimme päämiestemme etujen ajamiseksi ovat suoraviivaisia. Tuotamme oikeudellisiin kysymyksiin oivaltavia ratkaisuja, mikä edellyttää taustatietojen kaivamista myös ”vaikeammistakin” lähteistä.

HAETAAN 1-2 UUTTA LAKIMIESTÄ / ASIANAJAJAA

Etsimme Alfan kasvavaan joukkoon yhtä tai kahta uutta lakimiestä/asianajajaa vakituiseen työsuhteeseen. Rekrytoitavalta henkilöltä odotamme monipuolisia valmiuksia työskennellä liikejuridiikkaan liittyvien toimeksiantojen parissa. Työtehtävät tulevat käsittämään varmuudella sopimusoikeutta, yhtiöoikeutta, yritysjärjestelyjä, IPR:ää sekä työoikeutta; hakijan kokemuksesta ja osaamisesta riippuen mahdollisesti myös liike-elämän riidanratkaisuun, insolvenssiasioihin ja/tai julkisiin hankintoihin liittyviä tehtäviä. Toimenkuvan sisältö on räätälöitävissä hakijan osaamisesta ja intresseistä lähtien.

Olemme kiinnostuneita sekä kokeneemmista että lakimiesuransa alkupuolella olevista hakijoista. Tehtävässä on hyötyä aiemmasta työkokemuksesta asianajoalalla tai muissa yksityissektorin lakimiestehtävissä.

Jotta sovit porukkaamme, Sinun tulee olla juristina oikeasti lahjakas, muutoinkin terävä-älyinen ja sinnikäs sekä sopeutua työskentelemään tiimissä, jossa myös esimiehesi ovat asettaneet oman tekemisensä suhteen riman korkealle. Lisäksi Sinun tulisi ainakin ymmärtää päivittäistä työkieltämme tampereen murretta. Mikäli tunnistit itsesi edellä olevasta, olethan yhteydessä!

Pyydämme vapaamuotoista hakemusta sisältäen myös CV:n sekä palkkatoivomuksesi sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi (at) alfalaw.com perjantaihin 27.4.2018 mennessä.

Tehtävää koskeviin yhteydenottoihin vastaa puhelimitse toimitusjohtaja Peter Rasmussen, 03 3142 9013, maanantaina 16.4.2018 klo 13-14 ja keskiviikkona 18.4.2018 klo 9-10.

<< Palaa edelliselle sivulle