Päivitettyä tietoa Alfasta ja oikeuselämästä.

Nuoli alas

Etsimme Alfan kasvavaan joukkoon nyt uutta lakimiestä/asianajajaa

Asianajotoimisto Alfa Oy on tamperelainen 20 vuotta toiminut korkealuokkaisten asianajopalvelujen tarjoaja. Fokuksemme on siviilioikeudessa ja päämiestemme ongelmien ratkaisemisessa. Hallitsemme sekä sopimusjuridiikan että riidanratkaisun. Päämiehinämme on erikokoisia osakeyhtiöitä pienistä aina pörssinoteerattuihin, julkisyhteisöjä sekä yksityishenkilöitä. 

Tiimimme käsittää Tampereella seitsemän asianajajaa, operatiivisen päällikön sekä lakimiesharjoittelijan. Olemme henkilöresursseiltamme yksi isoja toimijoita Pirkanmaan asianajokentässä.

Liputamme Alfassa henkilövalintoja tehdessämme Osaamisen ja Asenteen puolesta. Joukostamme löytyy väitöskirjatason tieteellistä tutkimusta, parhailla arvosanoilla suoritettuja tutkintoja, monipuolista kielitaitoa sekä alalla pitkään toimineita konkareita. Työskentelemme oikeusongelmien parissa rakkaudesta lajiin. Metodimme päämiestemme etujen ajamiseksi ovat suoraviivaisia. Tuotamme oikeudellisiin kysymyksiin oivaltavia ratkaisuja, mikä edellyttää taustatietojen kaivamista myös ”vaikeammista” lähteistä.

Etsimme Alfan kasvavaan joukkoon nyt uutta lakimiestä/asianajajaa vakituiseen työsuhteeseen työskentelemään ensisijaisesti yksityishenkilöjuridiikkaan liittyvien toimeksiantojen parissa. Rekrytoitavan juristin työtehtävät tulevat käsittämään ainakin perintöoikeutta, perintö- ja lahjaverosuunnittelua, kiinteistöoikeutta sekä asuntokauppa- ja kiinteistökauppariitoihin liittyvien kysymysten selvittämistä. Toimenkuvaan kuuluu sekä sopimusten laadintaa/kommentointia että oikeudenkäyntiavustajana toimimista riidanratkaisumenettelyissä.

Olemme kiinnostuneita sekä kokeneemmista että lakimiesuransa alkupuolella olevista hakijoista. Tehtävässä on hyötyä aiemmasta työkokemuksesta asianajoalalla tai muissa yksityissektorin lakimiestehtävissä, esimerkiksi pankissa. 

Jotta sovit porukkaamme, odotamme Sinun olevan terävä ja sinnikäs sekä pystyvän työskentelemään tiimissä, jossa myös esimiehesi ovat asettaneet oman tekemisensä suhteen riman korkealle. Lisäksi Sinun tulee ainakin ymmärtää päivittäistä työkieltämme tampereen murretta.

Pyydämme vapaamuotoista hakemusta sisältäen myös CV:n sekä palkkatoivomuksesi sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@alfalaw.com torstaihin 1.4.2021 mennessä

Tehtävää koskeviin yhteydenottoihin vastaa puhelimitse toimitusjohtaja Peter Rasmussen, 03 3142 9013, maanantaina 29.3.2021 klo 15-17.

<< Palaa edelliselle sivulle