Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Päivitä evästeasetukset Etsimme vakituiseen työsuhteeseen lakimiestä/asianajajaa | Asianajotoimisto Alfa Oy

Päivitettyä tietoa Alfasta ja oikeuselämästä.

Nuoli alas

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen lakimiestä/asianajajaa

Asianajotoimisto Alfa Oy on tamperelainen yli 20 vuotta toiminut korkealuokkaisten asianajopalvelujen tarjoaja. Alfa on tehokas ja ketterä liikejuridiikkaan, perhe- ja perintöoikeudellisiin asioihin sekä asunto- ja kiinteistökauppariitoihin erikoistunut asianajotoimisto Tampereen ytimessä. Avustamme asiakkaitamme sopimusten laatimisessa ja riitojen ratkaisemisessa. Tiimissämme työskentelee viisi liikejuridiikkaan, perhe – ja perintöoikeuteen sekä asuntokauppa- ja kiinteistökauppariitoihin erikoistunutta lakimiestä. Asiakkainamme on erikokoisia osakeyhtiöitä pienistä aina pörssinoteerattuihin, julkisyhteisöjä sekä yksityishenkilöitä.

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen lakimiestä/asianajajaa Alfan kasvavaan joukkoon työskentelemään ensisijaisesti yksityishenkilöjuridiikkaan liittyvien toimeksiantojen parissa. Rekrytoitavan juristin työtehtävät tulevat käsittämään ainakin perhe- ja perintöoikeutta, perintö- ja lahjaverosuunnittelua, kiinteistöoikeutta sekä asunto- ja kiinteistökauppariitoihin liittyvien kysymysten selvittämistä. Toimenkuvaan kuuluu sekä sopimusten laadintaa/kommentointia että oikeudenkäyntiavustajana toimimista.

Arvostamme työkokemusta asianajoalalla tai muissa yksityissektorin lakimiestehtävissä. Odotamme sinulta suoraviivaista otetta työskentelyyn, joustavuutta ja aitoa kiinnostusta oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle modernin työympäristön, mukavat työkaverit, näköalakentän yksityisoikeudellisiin toimeksiantoihin, monipuoliset työtehtävät sekä mahdollisuuden urapolun kehittämiseen osaavassa asiantuntijaorganisaatiossamme.

Pyydämme vapaamuotoista hakemusta sisältäen myös CV:n sekä palkkatoivomuksesi sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@alfalaw.com keskiviikkoon 8.6.2022 mennessä.

Tehtävää koskeviin yhteydenottoihin vastaa puhelimitse toimitusjohtaja Peter Rasmussen, 050 567 8120, perjantaina 3.6.2022 klo 9-11.

 

<< Palaa edelliselle sivulle