Päivitettyä tietoa Alfasta ja oikeuselämästä.

Nuoli alas

Haemme Alfaan toimistopäällikköä

Haemme Asianajotoimisto Alfa Oy:hyn TOIMISTOPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle.

Toimistopäällikkönä tehtäviisi kuuluvat asianajotoimiston päivittäisistä rutiineista ja hallinnosta huolehtiminen (taloushallinto, HR-asioita, nettisivujen ja sosiaalisen median sisältöjen päivittämistä ym.) sekä avustavia tehtäviä asianajotoimeksiannoissa. Sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään perinteikkään toimistomme tekemisen kulttuuria juristiemme ohjauksessa.

Etsimme henkilöä, jolta löytyy rohkeutta tarttua asioihin sekä itsenäistä ja vastuullista työskentelyotetta. Erityisesti arvostamme, jos olet myynti- ja markkinointihenkinen ja hallitset nykyaikaiset sosiaalisen median kanavat. Kehittyneet it-taidot ovat edellytyksenä tehtävässä onnistumiselle.

Odotamme sinulta tehtäväkuvan kannalta sopivaa koulutustaustaa, tarkkuutta, tunnollisuutta ja kehittyneitä viestintätaitoja. Tehtävässä menestyminen edellyttää, että olet oma-aloitteinen ja joustava sekä pystyt hallitsemaan monialaisia asiakokonaisuuksia. Tehtäviisi kuuluu paljon kirjoittamista, mikä edellyttää hyvää suomen kielen taitoa. Muu kielitaito on eduksi.

Tarjoamme sinulle Alfassa vakituisen työsuhteen, säännölliset työajat ja hyvät edut mukavassa työyhteisössä, jossa sinua odottavat asiansa osaavat ja (juristeiksi) rennot työkaverit. Modernit ja viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Hämeenkadulla Tampereen ydinkeskustassa.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen ja cv:si 5.6.2020 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@alfalaw.com.

Tehtävää koskeviin tiedusteluihin vastaa puhelimitse toimitusjohtaja Peter Rasmussen (p. 050 5678 120) perjantaina 22.5. klo 9-11 ja tiistaina 26.5. klo 9-11. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja tavoitteenamme on edetä haastatteluihin nopeasti. Työt alkavat kesälomakauden päätyttyä.

 

<< Palaa edelliselle sivulle