Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Päivitä evästeasetukset Leena Laurila kutsuttu osakkaaksi  | Asianajotoimisto Alfa Oy

Päivitettyä tietoa Alfasta ja oikeuselämästä.

Nuoli alas

Leena Laurila kutsuttu osakkaaksi 

Asianajotoimisto Alfan tiimi on saanut  juhlistaa vuoden vaihdetta ja tämän lisäksi myös uutta osakasta, kun Talojuristitiimiämme yhdessä Tiina Koskinen-Tammen kanssa vetävä Leena Laurila kutsuttiin yhtiön osakkaaksi.

Vaativien asunto- ja kiinteistökauppariitojen lisäksi Leena vastaa kiinteistöoikeudesta, rakentamiseen ja maankäyttöön liittyvästä juridiikasta, vuokrasuhteista sekä asunto-osakeyhtiöasioista. Leena hoitaa ammattitaidolla myös uuden asunnon kauppaa ja rakennusurakointia koskevia asioita, ja on perehtynyt erityisesti home- ja kosteusvauriotapauksiin ja muihin sisäilmaongelmiin sekä rakennusvirheisiin.

Laurila on julkaissut ”Asunto- ja kiinteistökauppariidat 2000-luvun hovioikeuskäytännössä” kirjan ja useita aihepiirin artikkeleita yhdessä Tiina Koskinen-Tammen kanssa.

Leena Laurila on hoitanut asumiseen ja rakentamiseen liittyviä riita-asioita jo yli 15 vuoden ajan ja tullut Alfan tiimiin v. 2009. ”Olen tosi iloinen jatkaessamme jo pitkään erinomaisen hyvin sujunutta talojuristien tiimityötä alan rautaisen ammattilaisen ja mukavan kollegani Leenan kanssa! Tiina Koskinen-Tammi sanoo.

Asianajotyön lisäksi Alfan talojuristitiimi pitää säännöllisesti webinaareja sekä kirjoittaa viikoittaista talojuristit.fi -blogia asumisen ja rakentamisen juridiikkaan liittyvistä kysymyksistä. 

<< Palaa edelliselle sivulle