Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Päivitä evästeasetukset Riita. Rauha. Rasmussen -blogi | Asianajotoimisto Alfa Oy

Päivitettyä tietoa Alfasta ja oikeuselämästä.

Nuoli alas

Riita. Rauha. Rasmussen -blogi

Rasmussen - riidanratkaisun ammattilainen


Peter Rasmussen on Asianajotoimisto Alfan toimitusjohtaja ja asianajaja, jolla on yli 20 vuoden kokemus riita-asioiden ratkaisemisesta. Rasmussen on erikoistunut liikejuridiikkaan ja oikeusprosesseihin. Hänen erikoisosaamiseensa kuuluvat osakeyhtiöoikeus ja yritysten sopimusasiat. Tämän lisäksi Peter hoitaa paljon myös työoikeuteen ja rakennusoikeuteen liittyviä toimeksiantoja. Hän on ollut vaativien siviiliriitojen ja välimiesmenettelyiden lisäksi mukana eräissä suurissa talousrikosjutuissa sekä hallintoprosesseissa. Rasmussen on ajanut asiakkaiden juttuja eri tuomioistuimissa korkealla voittoprosentilla.

Koska ammatillista tarinaa on kahdelta vuosikymmeneltä kerrottavaksi, sen kunniaksi Peter julkaisee oman blogisarjan. Peter käsittelee Riita. Rauha. Rasmussen. -blogissaan ajankohtaisia ja mielenkiintoisia oikeudellisia aiheita, joissa käsitellään mm. riita-asioita, oikeuden päätöksiä, välimiesjuttuja, talousrikoksia sekä tuo omia kokemuksia ja oivalluksia työstään valmistautumisesta, taktiikasta, vastapuolista, tuomareista, kauheasta tyytymättömyydesta tappion hetkellä sekä kermakakuista toimiston oman porukan kanssa suurten taistelujen mentyä hyvin.

Ensi viikolla alkaa ja pääset seuraamaan Peterin blogia täältä tai LinkedinistäMielenkiintoisia lukuhetkiä! 

<< Palaa edelliselle sivulle