Päivitettyä tietoa Alfasta ja oikeuselämästä.

Nuoli alas

Valitse ongelmaasi erikoistunut asianajaja

Kun etsit itsellesi tai yrityksellesi oikeudellista apua kiinteistökauppariitaan, perinnönjakoon, urakkariitaan tai muuhun oikeudelliseen ongelmaan, varmista, että valitsemallasi juristilla on asiantuntemusta ja kokemusta juuri kyseisestä aihepiiristä. Maantieteellisesti tai sukulaissuhteeltaan Sinulle lähin juristi ei välttämättä aina ole paras vaihtoehto. 

Asianajajat ja muut juristit avustavat asiakkaitaan monenlaisissa oikeudellisissa ongelmissa. Nykypäivänä on selvää, ettei yksi juristi voi hallita sujuvasti kaikkia oikeudenaloja kiinteistökauppariidoista liikejuridiikkaan tai perheoikeudesta konkursseihin. Pienemmällä paikkakunnalla juristin on hoidettava laajasti erilaisia asioita, mutta me Alfassa uskomme erikoistumiseen. Asiakasta pystyy avustamaan parhaiten, kun on perehtynyt aihepiirin syvällisesti ja keskittyy siihen, mitä osaa. Meillä Alfassa on kolme painopistealuetta, joihin keskitymme: kiinteistöt ja rakentaminen, perhe- ja perintöoikeus sekä liikejuridiikka. 

Hoidamme asiakkaidemme oikeudellisia asioita ympäri Suomen, myös pienemmillä paikkakunnilla. Välimatkasta ei yleensä aiheudu asiakkaalle merkittävästi lisäkustannuksia, sillä yhteydenpito asiakkaan kanssa hoidetaan nykyään pääosin puhelimitse, sähköpostilla tai videoneuvotteluilla. Paikan päällä on tarpeen käydä esim. silloin, jos kohteessa pidetään katselmus tai neuvottelu. Jos asia etenee oikeuteen asti, matkustetaan käräjille. Jos asia on edennyt oikeuteen asti, matkakulut muodostavat vähäisen osan kokonaiskustannuksista. Kuten moni esiintyvä artisti, mekin pidämme Tampereen sijaintia loistavana "lähteä keikalle" eri puolille Suomea. Tampereelta on hyvät liikenneyhteydet sekä pääkaupunkiseudulle että maakuntiin. Suosimme matkustamisessa junaa ja muita julkisia kulkuvälineitä, kun se on mahdollista. 

Kuvissa muutamia oikeustaloja käräjäreissuiltamme viimeisen vuoden ajalta: Vaasa, Pori, Kokkola, Ylivieska, Raasepori, Iisalmi 

<< Palaa edelliselle sivulle