Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Päivitä evästeasetukset IPR ja teknologia | Asianajotoimisto Alfa Oy

IPR ja teknologia

Nuoli alas

IPR ja teknologia

Yhteyshenkilömme
Peter Rasmussen | Otto Santala

Teollisoikeudet ja tekijänoikeudet (Intellectual Property Rights eli "IPR") ovat keskeisessä roolissa liiketoiminnassa ja sen kehittämisessä. Menestyvien brändien ja tuotteiden rakentaminen edellyttää, että yrityksessä ymmärretään oman tietotaidon ja henkisen pääoman arvo ja että niiden suojaamiseksi tarvittavat toimet suunnitellaan ja toteutetaan huolellisesti.

Laadimme asiakkaillemme mm. teknologiayhteistyösopimuksia, lisenssisopimuksia, salassapitosopimuksia, valmistuttamissopimuksia, konsulttisopimuksia ja ohjelmistosopimuksia, joissa IPR-kysymykset ovat merkittävässä osassa.

Meillä on pitkä kokemus immateriaalioikeuksiin liittyvien konfliktien hoidosta. Hoidamme mm. patentteihin, hyödyllisyysmalleihin, mallioikeuteen, tavaramerkkeihin ja toiminimiin liittyviä loukkaus- ja mitätöintioikeudenkäyntejä markkinaoikeudessa. Avustamme asiakkaitamme myös kielto- ja vahingonkorvausoikeudenkäynneissä koskien harhaanjohtavaa markkinointia, kilpailijan halventamista tai muunlaista sopimatonta menettelyä elinkeinotoiminnassa. Hallitsemme myös yrityssalaisuuksien suojaa koskevan rikosoikeudellisen puolen.