Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Päivitä evästeasetukset Työsuhde ja virkasuhde | Asianajotoimisto Alfa Oy

Työsuhde ja virkasuhde

Nuoli alas

Työsuhde ja virkasuhde

Yhteyshenkilömme
Peter Rasmussen

Avustamme työoikeudellisissa kysymyksissä laaja-alaisesti. Laadimme ja kommentoimme työsopimuksia, salassapito- ja kilpailukieltosopimuksia sekä tarvittaessa koko työpaikkaa koskevia asiakirjoja, kuten yhdenvertaisuus- ja tasa-arvosuunnitelmia.

Työnantajana on otettava huomioon useita eri lakeja. Neuvomme pulmatilanteissa, oli kyse sitten työsuhteen ehtojen muuttamisesta, työajasta tai vuosilomista, perhevapaista, palkitsemisjärjestelmistä, työturvallisuudesta tai työsuhteen päättämisestä. Erityistä osaamista toimistossamme on yhdenvertaisuus- ja tasa-arvokysymyksistä työhönotossa, työn järjestämisessä ja työsuhteen päättämistilanteissa.

Työoikeuteen erikoistuneet asianajajamme tuntevat yhteistoimintamenettelyn ja heillä on pitkä kokemus työsuhteen päättämiseen liittyvistä riidoista. Olemme olleet tuomioistuimissa näissä oikeudenkäynneissä molemmilla puolilla ja toimineet sekä vastaajaksi joutuneiden työnantajayritysten että irtisanottujen työntekijöiden asiamiehinä. Konsultoimme asiakkaitamme myös virkamiesoikeuteen liittyvissä kysymyksissä ja avustamme erimielisyystilanteiden selvittämisessä.